Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άμαχοι που περίμεναν την εκκένωση εθεάθησαν στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη

  • από
Άμαχοι που περίμεναν την εκκένωση εθεάθησαν στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη
Άμαχοι που περίμεναν την εκκένωση εθεάθησαν στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη

Ενώ οι επιθέσεις του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία συνεχίζονται, δεν έχουν εκκενωθεί ακόμη όλοι οι άμαχοι στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, η οποία βρίσκεται υπό ρωσική πολιορκία. Το τάγμα Azov μοιράστηκε πλάνα με Ουκρανούς αμάχους που περιμένουν την εκκένωση στα καταφύγια του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη. Στο βίντεο, Ουκρανοί άμαχοι κάλεσαν τους παγκόσμιους ηγέτες να τερματίσουν τον πόλεμο το συντομότερο δυνατό.

«Είμαστε κουρασμένοι από βομβαρδισμούς και αεροπορικές επιδρομές»

Μια Ουκρανή που μένει στο καταφύγιο του εργοστασίου Azovstal είπε σε δήλωση ότι η πόλη καταστράφηκε και είπε: “Καλώ εξ ονόματος των πολιτών της Μαριούπολης σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να ζήσουμε ήρεμα στην πόλη μας, στην Η χώρα μας. Έχουμε βαρεθεί τους βομβαρδισμούς και τις αεροπορικές επιδρομές. Προσπαθούν να μας σώσουν από τι. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Παρακαλώ Ρωσία” “Σταματήστε την επιθετικότητα κατά της χώρας μου. Η χώρα μου καταστρέφεται, ολόκληρη η πόλη έχει Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο όπου η ζωή συνεχίζεται, βομβάρδισαν κάθε μέρος», είπε.

Κάλεσμα για βοήθεια σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας

Η Ουκρανή, η οποία κάλεσε για βοήθεια στις χώρες του κόσμου, είπε: “Τα παιδιά που μένουν εδώ κλαίνε συνεχώς, θέλουν να παίξουν. Σταματήστε αυτόν τον πόλεμο. Καλώ τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Παρακαλώ τον Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Γαλλία, Ισραήλ και Τουρκία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek