Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αλλαγή ρόλων στον Λευκό Οίκο – World News

  • από
Αλλαγή ρόλων στον Λευκό Οίκο - World News
Αλλαγή ρόλων στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι η Καρίν Ζαν-Πιέρ θα αντικαταστήσει την κενή θέση Ψάκι μετά τη λήξη της θητείας της Εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι στις 13 Μαΐου. Ο Jean-Pierre έγινε ο πρώτος μαύρος που διορίστηκε στη θέση.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι διόρισε την αναπληρώτρια γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, η οποία θα αποχωρήσει από τη θέση της στις 13 Μαΐου. Ο Jean-Pierre έγινε ο πρώτος μαύρος που διορίστηκε στη θέση. “Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι η Karine Jean-Pierre θα υπηρετήσει ως η επόμενη Πρόεδρος του Λευκού Οίκου. Η Jill και εγώ γνωρίζουμε και σεβόμασταν την Karine εδώ και πολύ καιρό. Θα είναι μια δυνατή φωνή για εμένα και την κυβέρνησή μου”, δήλωσε ο Μπάιντεν. γραπτή δήλωση.
Ευχαριστώντας την Ψάκι, ο Μπάιντεν είπε: «Η Τζεν Ψάκι έθεσε τα πρότυπα για ευγένεια, σεβασμό και ευπρέπεια στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου. Θέλω να ευχαριστήσω την Jen που ανέβασε τον πήχη, την άμεση και ειλικρινή επικοινωνία με τον αμερικανικό λαό και τη διατήρηση της αίσθησης του χιούμορ ενώ το έκανε. «Ευχαριστώ την Τζεν για την υπηρεσία της στη χώρα και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Η ΨΑΚΗ ΥΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ MSNBC
Υποστηρίχθηκε ότι η Ψάκη, που εργάζεται ως εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για περισσότερο από ένα χρόνο, θα παραιτηθεί από τη δουλειά του τον περασμένο μήνα από πολλά μέσα ενημέρωσης και θα πιάσει δουλειά στο κανάλι MSNBC με έδρα τις ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek