Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αντίποινα από τη Ρωσία στο ΝΑΤΟ: Ο Σόιγκου ανακοίνωσε την κίνηση της Μόσχας!

  • από
Αντίποινα από τη Ρωσία στο ΝΑΤΟ: Ο Σόιγκου ανακοίνωσε την κίνηση της Μόσχας!
Αντίποινα από τη Ρωσία στο ΝΑΤΟ: Ο Σόιγκου ανακοίνωσε την κίνηση της Μόσχας!

Σε δήλωση της τελευταίας στιγμής από τη Ρωσία, ανακοινώθηκε ότι περισσότεροι από 1.900 Ουκρανοί στρατιώτες παραδόθηκαν από το εργοστάσιο χάλυβα Azovstal, το οποίο θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της αντίστασης στην περιοχή της Μαριούπολης και πολιορκείται από τους στρατιώτες της για μεγάλο χρονικό διάστημα. χρόνος.

Ο SHOICH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΛΟΥΧΑΝΣΚ

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ανακοίνωσε σήμερα ότι επίκειται πλήρης έλεγχος της αυτονομιστικής περιοχής Λουχάνσκ της Ουκρανίας, με τις λέξεις «Η απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ πλησιάζει στην ολοκλήρωση».

Ο υπουργός είπε επίσης ότι 1.908 Ουκρανοί στρατιώτες παραδόθηκαν στο χαλυβουργείο Azovstal στο λιμάνι της Μαριούπολης, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Μόσχας.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ: Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις αιτήσεις της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, ο υπουργός Σόιγκου ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα δημιουργήσει στρατιωτικές βάσεις στη δυτική Ρωσία ως απάντηση στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ.

«Μέχρι το τέλος του έτους, 12 στρατιωτικές μονάδες θα εγκατασταθούν στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια», είπε ο Σόιγκου. είπε.

ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 13 ΑΣΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ

Καθώς οι επιθέσεις της Ρωσίας συνεχίζονται στην Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να χτυπά οικισμούς πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα. Ο ρωσικός στρατός έβαλε τελικά ξανά στο στόχαστρο την περιοχή Λουχάνσκ της Ουκρανίας. Ενώ πολλοί οικισμοί πολιτών υπέστησαν ζημιές στην επίθεση, 13 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους.

Μετά την επίθεση, ο Κυβερνήτης του Λουχάνσκ Σεργκέι Γκάιντεϊ έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “Ο εχθρός συνεχίζει να επιτίθεται κοντά στο Lysychansk και το Severodonetsk. 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων 12 άμαχοι στο Severodentsk και 1 άμαχος στο Hirske.”

Νέες κυρώσεις από την Αγγλία στη Ρωσία!  Μήνυμα «Δεν θα σταματήσουμε» από τον Truss

Νέες κυρώσεις από την Αγγλία στη Ρωσία! Μήνυμα «Δεν θα σταματήσουμε» από τον Truss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek