Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βρέθηκε σε αποθήκη: αξίας εκατομμυρίων δολαρίων!

  • από
Βρέθηκε σε αποθήκη: αξίας εκατομμυρίων δολαρίων!
Βρέθηκε σε αποθήκη: αξίας εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN International, το έργο τέχνης «Still Life» φυλασσόταν για πολλά χρόνια σε ένα μουσείο γνωστό ως Woodford Academy στα Blue Mountains της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW).

Ένας πολύτιμος πίνακας του 17ου αιώνα από την Ολλανδική Χρυσή Εποχή ανακαλύφθηκε ανάμεσα σε μια συλλογή 60.000 τεμαχίων μετά την κατασκευή και το περιεχόμενο δωρήθηκε στο National Trust of Australia (NSW).

«Πρόκειται για μια σπάνια και εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που ανέλαβε τις εργασίες αποκατάστασης.

Το τραπέζι διαθέτει μια τραπεζαρία που αποτελείται από κιμαδόπιτες, ξηρούς καρπούς και ψωμάκια, ένα ασημένιο κύπελλο και ένα λευκό τραπεζομάντιλο πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένα γυάλινα σκεύη. Το έργο αποδίδεται στον Gerrit Willemsz Heda, γιο του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου νεκρής φύσης του 17ου αιώνα Willem Claesz.

Ένας εκπρόσωπος του ιδρύματος είπε ότι η αξία του έργου τέχνης εξακολουθεί να αξιολογείται, αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να αξίζει εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το έργο της Heda συνήθως αποτιμάται σε περίπου 4 έως 5 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (2,9 έως 3,7 εκατομμύρια δολάρια).

Το παρόμοιο έργο της Heda συνήθως αποτιμάται σε περίπου 4 έως 5 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (2,9 έως 3,7 εκατομμύρια δολάρια), πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek