Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γάλλος υπουργός κατηγορείται για βιασμό – World News

  • από
Γάλλος υπουργός κατηγορείται για βιασμό - World News
Γάλλος υπουργός κατηγορείται για βιασμό

Καταγγελίες για βιασμό εγείρονται κατά του Damien Abad, ο οποίος διορίστηκε Υπουργός Αλληλεγγύης, Αυτονομίας και Ατόμων με Αναπηρία στη νέα κυβέρνηση που σχηματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία. Σε μια συνέντευξη σε γαλλικό ειδησεογραφικό site, δύο γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Abad τις ανάγκασε να κάνουν σεξ το 2010 και το 2011. Στις ειδήσεις στον ιστότοπο, αναφέρθηκε ότι μία από τις γυναίκες παραπονέθηκε στην αστυνομία για το Abad το 2017, αλλά η υπόθεση έκλεισε χωρίς καμία ενέργεια λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

“ΑΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ”

Ο Γάλλος υπουργός Abad διέψευσε την είδηση ​​ότι βίαζε γυναίκες. Σε μια δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς, ο Abad είπε: «Απορρίπτω κατηγορηματικά τις κατηγορίες για σεξουαλική βία εναντίον μου. Όλες οι σχέσεις που είχα σε όλη μου τη ζωή βασίζονταν πάντα στην αμοιβαία συναίνεση», είπε. Ο Abad, ο οποίος είναι σωματικά ανάπηρος, δήλωσε ότι λόγω της κατάστασής του που ονομάζεται Arthrogryposis, είναι αδύνατο για αυτόν να διαπράξει σεξουαλική επίθεση και δεν είναι δυνατή η σεξουαλική επαφή χωρίς αμοιβαία συναίνεση.
Η Ελίζαμπεθ Μπορν, η οποία διορίστηκε πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επανεξελέγη στις 24 Απριλίου στη Γαλλία, παρουσίασε το νέο υπουργικό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή.

Δήλωση της Γαλλίας για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ:

Δήλωση της Γαλλίας για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek