Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δήλωση εκκένωσης από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

  • από
Δήλωση εκκένωσης από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Δήλωση εκκένωσης από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Σύμφωνα με τα νέα στο Sputnik Τουρκίας, ο Μιζίντσεφ μοιράστηκε την πληροφορία, «Συνολικά 1 εκατομμύριο 396 χιλιάδες 798 άνθρωποι, εκ των οποίων 234 χιλιάδες 762 ήταν παιδιά, έχουν εκκενωθεί από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Σημειώνοντας ότι οι ρωσικές ομάδες εξουδετέρωσης εκρηκτικών εκκαθάρισαν μια έκταση 76 εκταρίων το τελευταίο 24ωρο, ο Μιζίντσεφ δήλωσε ότι εντοπίστηκαν 1659 νάρκες.

Από την άλλη, ο Μιζίντσεφ σημείωσε ότι από τις αρχές Μαρτίου, εκτιμάται ότι έχουν παραδοθεί 21.500 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη στην Ουκρανία. Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι η βοήθεια περιλαμβάνει βασικές προμήθειες, τρόφιμα, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό.

ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!

Ο Ζελένσκι προέβη σε δήλωση σχετικά με την τελευταία κατάσταση στην περιοχή Ντόσμπας, η οποία εδώ και εβδομάδες είναι επίκεντρο έντονων συγκρούσεων.

Ο Ουκρανός ηγέτης αποκάλεσε το Ντονμπάς «Είναι σαν την κόλαση» και κατηγόρησε τις δυνάμεις του Πούτιν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Ουκρανούς.

Ο Ζελένσκι είπε ότι «Το Ντονμπάς καταστράφηκε ολοσχερώς» και υπογράμμισε ότι άλλοι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον «βίαιο και απολύτως παράλογο βομβαρδισμό».

Ζελένσκι:

Ζελένσκι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek