Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Είναι ο Πούτιν καρκίνος του αίματος; Συγκλονιστικά λόγια από ολιγάρχες!

  • από
Είναι ο Πούτιν καρκίνος του αίματος;  Συγκλονιστικά λόγια από ολιγάρχες!
Είναι ο Πούτιν καρκίνος του αίματος;  Συγκλονιστικά λόγια από ολιγάρχες!

Μάλιστα, τα νέα για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν έγιναν πρωτοσέλιδα πολύ πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο Ρώσος ηγέτης, που χρειάστηκε να εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά στις κάμερες τους τελευταίους δυόμισι μήνες που βρισκόμασταν στη μέση του θερμού πολέμου, έγινε ξανά το επίκεντρο των φημών για την ασθένεια με τη συμπεριφορά του και φυσική κατάσταση, η οποία εξετάστηκε από κάθε οπτική γωνία.

Είναι όμως ο Πούτιν τόσο άρρωστος όσο ισχυρίζεται;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι, σύμφωνα με ηχογραφήσεις που καταγράφηκαν και δημοσιεύτηκαν από το περιοδικό New Lines. Ένας από τους δύο Ρώσους ολιγάρχες που συνομιλούν μεταξύ τους ακούγεται να λέει ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο του αίματος, στην ηχογράφηση, η οποία λέγεται ότι ανέλαβε δυτικός επενδυτής και εστάλη στο περιοδικό New Lines.

Ο ανώτερος ολιγάρχης λέει ότι τα μέτρα που πήρε ο Πούτιν για τον Covid και τα μακριά τραπέζια όπου κάθεται οι άνθρωποι που τον επισκέπτονται σημαίνουν ότι έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και διαδικασία θεραπείας.

Αν και ο καρκίνος του αίματος είναι μια πολύ σοβαρή και δύσκολη ασθένεια στη θεραπεία, καθώς βλάπτει το αμυντικό σύστημα και την ανοσία του ίδιου του οργανισμού, η ευαισθησία του Πούτιν για τις συνομιλίες του γίνεται ακόμη πιο ουσιαστική αυτές τις μέρες που η επιδημία του κορωνοϊού συνεχίζεται.

Ο Πούτιν περπατάει με κουτσαίνοντας από τότε που εισέβαλε στην Ουκρανία, τα χέρια του τρέμουν και βγάζει μια φωτογραφία κρατώντας την άκρη των τραπεζιών όπου κάθεται…

Ο ολιγάρχης στην ηχογράφηση υποδηλώνει ότι το συνεχιζόμενο πρόβλημα υγείας του Πούτιν μπορεί να είναι ο καρκίνος του αίματος.

Στην ηχογράφηση, ο ολιγάρχης, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο και αποκαλείται απλώς «Γιούρι» για να προστατεύσει την ταυτότητά του, ισχυρίστηκε ότι ορισμένα προβλήματα υγείας από τα οποία πιστεύεται ότι πάσχει ο Πούτιν συνδέονται με τον καρκίνο του αίματος του.

Ενώ ο υπουργός Άμυνας Σόιγκου και ο Πούτιν έχουν τετ α τετ συνάντηση… Ο Πούτιν κρατάει σφιχτά το τραπέζι στο οποίο κάθεται σαν να πρόκειται να πέσει ανά πάσα στιγμή. Στην ηχογράφηση, ο ολιγάρχης, ο οποίος καταδίκασε ανοιχτά τον Πούτιν για τον πόλεμο της Ουκρανίας, χρησιμοποίησε τις λέξεις «Ελπίζουμε όλοι» ότι ο Ρώσος ηγέτης θα πεθάνει από καρκίνο ή από χτύπημα στους στενούς συγγενείς του.

Μιλώντας στο περιοδικό New Lines, ένας ειδικός πρότεινε ότι τέτοια συμπτώματα και η εξαιρετική προσοχή του Πούτιν κατά του Covid-19 μπορεί να είναι σημάδι θεραπείας για τον καρκίνο του αίματος. Ένα από τα παραδείγματα που δόθηκαν για αυτή την κατάσταση ήταν τα προβλήματα στην πλάτη του Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη τον Οκτώβριο του 2021, λίγους μήνες πριν διατάξει την εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Το ολοένα και πιο φουσκωμένο πρόσωπο του Πούτιν έχει αναφερθεί ως πιθανός δείκτης χρήσης στεροειδών κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, και η χλωμή εμφάνισή του έχει επίσης προκαλέσει υποψίες. Άλλες πηγές υποστήριξαν ότι ο 69χρονος Πούτιν είχε Πάρκινσον. Είναι λιγότερο συνηθισμένο από ό,τι συνήθως, και όταν ο Ρώσος ηγέτης βγαίνει στην τηλεόραση, είναι προφανές ότι βελτιώσεις όπως το μακιγιάζ είναι έντονες.

Ενώ το Κρεμλίνο είναι σχολαστικό σχετικά με το ποιες εικόνες του Πούτιν δημοσιοποιούνται, δυσκολεύεται να κρύψει κάποια σημάδια ότι δεν είναι καλά.

Ο Πούτιν φαινόταν αμήχανος περπατώντας στην Κόκκινη Πλατεία την Ημέρα της Νίκης, στις 9 Μαΐου. Όλοι νόμιζαν ότι περπατούσε έτσι για να κρύψει τη χωλότητα του. Επιπλέον, αν και είχε σχετικά ζέστη (9 C) στη Μόσχα εκείνη την ημέρα, εθεάθη και με μια κουβέρτα στην αγκαλιά του ενώ παρακολουθούσε την παρέλαση. Στις φωτογραφίες που έδωσε κατά τη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου στις 22 Απριλίου, ο Πούτιν κρατήθηκε στην άκρη του τραπεζιού όπου καθόταν, σαν να εξαρτιόταν η ζωή του από αυτό. Οι ειδικοί απέδωσαν αυτή την εικόνα τόσο στο ότι είχε προβλήματα ισορροπίας όσο και στο ότι ήθελε να κρύψει το τρέμουλο των χεριών του.

Μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του πολέμου στη ρωσική πρωτεύουσα τον Μάρτιο, ο Πούτιν φωτογραφήθηκε να κατεβαίνει μια μικρή σκάλα με περισσότερο βάρος στο αριστερό του πόδι. Και εδώ φάνηκε ότι το δεξί του χέρι έτρεμε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Μεταξύ των ειδήσεων ότι ο Πούτιν έλαβε επιπλέον προφυλάξεις κατά του Covid-19 προετοιμάζοντας την εισβολή στην Ουκρανία, το μακρύ τραπέζι που χρησιμοποίησε κατά τις συναντήσεις του με παγκόσμιους ηγέτες και άλλους Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους τράβηξε την προσοχή.

Από την άλλη πλευρά, τα άτομα που συναντήθηκαν με τον Πούτιν έπρεπε να υποβληθούν σε αυστηρά τεστ για Covid-19.

Οι καρκίνοι του αίματος όπως το λέμφωμα ή το μυέλωμα είναι καρκίνοι των πλασματοκυττάρων και μπορούν να προκαλέσουν εκτεταμένη ασθένεια των οστών. Μιλώντας στη New Lines, η Ashley Grossman, καθηγήτρια ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είπε ότι τέτοιες ασθένειες μπορούν να επηρεάσουν τη σπονδυλική στήλη και την πλάτη.

Επιπλέον, η θεραπεία τέτοιων ασθενειών περιλαμβάνει στεροειδή, που μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο του προσώπου, και χημειοθεραπεία, που προκαλεί τριχόπτωση. Είναι άγνωστο εάν ο Πούτιν πάσχει από τριχόπτωση, αλλά άλλοι καρκίνοι του αίματος όπως το μυέλωμα συνήθως δεν απαιτούν χημειοθεραπεία. Ωστόσο, το μυέλωμα μπορεί να προκαλέσει συμπίεση στη σπονδυλική στήλη.

Οι θεραπείες για αυτόν τον τύπο καρκίνου αποδυναμώνουν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ασθενούς, ένας λόγος που εξηγεί την προσεκτική προσέγγιση του Πούτιν στις αποστάσεις του Covid. Ο Ρώσος ηγέτης καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να φαίνεται ελεγχόμενος σε κάθε φωτογραφία που δίνει.

Προσθέτοντας τις εικασίες για την υγεία του, ο Πούτιν έχασε έναν ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου την Τετάρτη, όπου συνήθως παίρνει το γήπεδο. Ο Ρώσος ηγέτης απουσίαζε από τον ετήσιο αγώνα κατά τη διάρκεια του Εθνικού Φεστιβάλ Night Hockey League της Ρωσίας τον Μάιο.

Είναι η πρώτη φορά από το 2012 που ο πρόεδρος της Ρωσίας χάνει για δεύτερη φορά αγώνα λόγω προβλημάτων υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek