Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εικόνα αντίδρασης στη Γαλλία! Χτύπησαν γυναίκες με μαντίλα

  • από
Εικόνα αντίδρασης στη Γαλλία!  Χτύπησαν γυναίκες με μαντίλα
Εικόνα αντίδρασης στη Γαλλία!  Χτύπησαν γυναίκες με μαντίλα

Στα πλάνα που καταγράφηκαν στο Asnieres της Γαλλίας, στις 14 Απριλίου, αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομία χτύπησε 2 γυναίκες με μαντίλα στη μέση του δρόμου. Στις εικόνες που προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, φάνηκε ότι οι αστυνομικοί γρονθοκόπησαν τη μία από τις γυναίκες και την άλλη ξάπλωσαν στο έδαφος. Αν και η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο φώναξε στους αστυνομικούς: «Σας πυροβολώ σε βίντεο», η αστυνομία συνέχισε να χτυπά τις γυναίκες. Στα πλάνα, η γυναίκα φώναξε: “Τον χαστούκισε. Τον χτύπησε. Άφησε την να φύγει.” Φάνηκε ότι ένας ποδηλάτης βοήθησε τη γυναίκα που σπρώχτηκε στο έδαφος.

«Ναι, τον χτύπησα, είμαι εξουσιοδοτημένος να το κάνω»

Στη συνέχεια του πλάνα, αφού η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς «τα είδα όλα, χαστούκισες τη γυναίκα, τράβηξα βίντεο», οι αστυνομικοί απάντησαν «Ναι, τη χτύπησα, έχω την εξουσία να το κάνω. “

Κάνοντας μια δήλωση μετά τις εικόνες που διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αστυνομικό τμήμα του Παρισιού είπε: “Η αστυνομία που περιπολούσε στο Asnieres στις 14 Απριλίου άναψε τις σειρήνες για να ελέγξει ένα όχημα που παραβίαζε. Παρά την έκτακτη ανάγκη, 2 γυναίκες διέσχισαν το δρόμο και εξόργισαν την αστυνομία και τους Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο στη μέση του πλήθους. Η αστυνομία θα κάνει μήνυση», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek