Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εκπληκτική αξίωση για τον Πούτιν… Ιδού το όνομα που θα εμπιστευτεί την έδρα του

  • από
Εκπληκτική αξίωση για τον Πούτιν... Ιδού το όνομα που θα εμπιστευτεί την έδρα του
Εκπληκτική αξίωση για τον Πούτιν... Ιδού το όνομα που θα εμπιστευτεί την έδρα του

Τα μάτια και τα αυτιά του κόσμου βρίσκονται στις ειδήσεις από την Ουκρανία εδώ και εβδομάδες…

Καθώς ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μπαίνει στην 67η ημέρα του, ένας αμφιλεγόμενος ισχυρισμός προήλθε από το Κρεμλίνο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πλαίσιο της θεραπείας του καρκίνου. Ανακοινώθηκε ότι η εν λόγω είδηση ​​βασίστηκε σε πηγή εντός του Κρεμλίνου.

Ενώ το όνομα της πηγής κρατείται μυστικό για λόγους ασφαλείας, έχει ανακοινωθεί και το όνομα στο οποίο θα εμπιστευτεί την έδρα του ο Πούτιν σε αυτή τη διαδικασία.

Φέρεται ότι, ενώ ο Πούτιν βρίσκεται υπό το μαχαίρι, σκέφτεται να παραχωρήσει τη θέση του στον Nikolay Patrushev, ο οποίος υπηρετεί ως επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας από το 2008.

Ο Patrushev, ο οποίος διοικεί την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), έναν άλλο σημαντικό κλάδο του ρωσικού κράτους, ξεχωρίζει ως μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα στη γραφειοκρατία.

Ο Νικολάι Πατρούσεφ (κέντρο) με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν…

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, η ρωσική ελίτ έχει κινηθεί για να «δηλητηριάσει» τον Βλαντιμίρ Πούτιν και να τον αντικαταστήσει με έναν διάδοχο που θα αποκαταστήσει τους εμπορικούς δεσμούς με τη Δύση.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Patrushev είναι ένα από τα τέσσερα ονόματα που θεωρούνται ότι θα αντικαταστήσουν τον Πούτιν.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πηγές του Κρεμλίνου αναφέρουν ότι ο Πούτιν δεν θα χειρουργηθεί πριν από τις 9 Μαΐου.

Διότι, σύμφωνα με τις δυτικές αναφορές πληροφοριών, ο Πούτιν θέλει να το δηλώσει στον ρωσικό λαό στις 9 Μαΐου, που γιορτάζεται ως Ημέρα της Νίκης, κερδίζοντας μια νίκη στα ανατολικά μέχρι τις 9 Μαΐου.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, εάν οι συνθήκες αναγκάσουν τον Πούτιν να παραιτηθεί, ο ισχυρότερος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μιχαήλ Μισούστιν. Ο Μισούστιν, ο οποίος υπηρετεί ως πρωθυπουργός της Ρωσίας, είναι δεύτερος μόνο μετά τον Πούτιν στην πολιτική ιεραρχία.

Ο Σεργκέι Σομπιάνιν, ο σημερινός δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας, Μόσχας, είναι επίσης μεταξύ των υποψηφίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek