Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ζελένσκι: «Ξεκινά μια ιστορική εβδομάδα για την Ουκρανία»

  • από
Ζελένσκι: «Ξεκινά μια ιστορική εβδομάδα για την Ουκρανία»
Ζελένσκι: "Μια ιστορική εβδομάδα ξεκινά για την Ουκρανία"

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenski, στην καθημερινή του ομιλία προς το έθνος που δημοσιεύτηκε το βράδυ, δήλωσε ότι από σήμερα έχει ξεκινήσει μια «ιστορική» εβδομάδα για την Ουκρανία και είπε: «Είναι μια εβδομάδα που θα ακούσουμε την απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον υποψήφιο της Ουκρανίας. κατάσταση. Έχουμε ήδη λάβει θετική απόφαση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα υπάρξει απάντηση από το Συμβούλιο της Ευρώπης στο τέλος της νέας εβδομάδας», είπε.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ZELENSK

Προειδοποιώντας ότι η Ρωσία μπορεί να εντείνει τις «εχθρικές δραστηριότητές της» εναντίον της Ουκρανίας τις επόμενες ημέρες, ο Ζελένσκι είπε: «Προφανώς, μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερες εχθρικές δραστηριότητες από τη Ρωσία. Επίτηδες, ακριβώς αυτή την εβδομάδα. Και όχι μόνο εναντίον της Ουκρανίας, αλλά και εναντίον άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Ετοιμαζόμαστε. Είμαστε έτοιμοι. Προειδοποιούμε τους εταίρους», είπε.

Δηλώνοντας ότι η Ρωσία συσσωρεύει τις δυνάμεις της στην περιοχή Zaporizhzhia και προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο, ο Zelenski είπε: «Επιτέθηκαν ξανά στην υποδομή καυσίμων μας, θέλουν να επιδεινώσουν την κατάσταση των καυσίμων. Φυσικά θα απαντήσουμε και σε αυτό. Συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις στο Ντονμπάς. Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί τον μεγαλύτερο αριθμό πυροβολικού, τον μεγαλύτερο αριθμό επιθετικών δυνάμεων εκεί. Αλλά το Σεβεροντόνετσκ, το Λυσιχάνσκ, το Αβντιίβκα, το Κρασνοχόριβκα και άλλα hotspot συνεχίζουν να αντιστέκονται», είπε.

Η Ρωσία συνεχίζει να στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας

Η Ρωσία συνεχίζει να στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek