Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η εξήγηση για τις συζητήσεις για τα UFO ήρθε… Το μυστήριο εκείνων των εικόνων λύθηκε!

  • από
Η εξήγηση για τις συζητήσεις για τα UFO ήρθε... Το μυστήριο εκείνων των εικόνων λύθηκε!
Η εξήγηση για τις συζητήσεις για τα UFO ήρθε... Το μυστήριο εκείνων των εικόνων λύθηκε!

Οι ΗΠΑ μιλούσαν για αυτές τις εικόνες που τραβήχτηκαν στην Αλάσκα εδώ και μέρες. Η εικόνα, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook την Πέμπτη, πυροδότησε σύντομα μια νέα συζήτηση για τα UFO.

Τόσα πολλά κοινοποιήθηκαν για την εικόνα, που έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ξεκίνησε έρευνα από τα στρατεύματα της πολιτείας της Αλάσκας.

Εξετάζοντας το ενδεχόμενο η εν λόγω εικόνα να ανήκει σε αεροπορικό δυστύχημα, οι δυνάμεις ασφαλείας έστειλαν τις απαραίτητες μονάδες στην περιοχή.

Στη δήλωση που έγινε για το θέμα, αναφέρθηκε ότι έγινε αναγνώριση ελικοπτέρου κοντά στο Lazy Mountain, όπου τραβήχτηκε η εικόνα, και ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για πτώση αεροπλάνου.

Στην ίδια δήλωση υπογραμμίστηκε ότι μετά την εξέταση δεν προέκυψε κάτι «ύποπτο».

ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

Η αναμενόμενη εξήγηση για το τι προκάλεσε την επίμαχη εικόνα ήρθε σήμερα.

Σύμφωνα με τα νέα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, αυτή η εικόνα που τραβήχτηκε στην Αλάσκα προκλήθηκε από τα ίχνη της ουράς που άφησαν πίσω τους επιβατικά αεροπλάνα.

Δηλώνοντας ότι ένα επιβατικό αεροπλάνο περνούσε από αυτήν την περιοχή τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το ίχνος συμπύκνωσης που έμεινε πίσω από το αεροπλάνο έπαιξε ρόλο στον σχηματισμό αυτής της εικόνας.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν βρήκαν αυτή την εξήγηση επαρκή υποστήριξαν ότι αυτή η εικόνα ανήκει σε UFO.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΙΚΡΩΣΗ ΣΤΗΝ «ΕΚΘΕΣΗ UFO» της CIA

Αξιοσημείωτες καταγγελίες περιείχε η έκθεση UFO, η οποία συντάχθηκε μετά από αίτημα της CIA το προηγούμενο διάστημα.

Ο Γκάρι Νόλαν, καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, μελέτησε τους εγκεφάλους πιλότων μαχητικών που ισχυρίστηκαν ότι είχαν συναντήσει UFO.

Ο Νόλαν, ο οποίος έκανε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου αυτών των ανθρώπων ως μέρος της έρευνας, είπε: «Δεν χρειαζόταν να είσαι γιατρός για να δεις ότι υπήρχε πρόβλημα».

Δηλώνοντας ότι οι εγκέφαλοι ορισμένων πιλότων υπέστησαν ζημιές, ο Αμερικανός καθηγητής ανέλυσε δεδομένα από 100 συνολικά άτομα.

Δηλώνοντας ότι μεγάλες λευκές κηλίδες παρατηρούνται στις μαγνητικές τομογραφίες εγκεφάλου ορισμένων πιλότων, ο Nolan υπογράμμισε ότι πρόκειται για νεκρό ιστό που απελευθερώνεται από το ανοσοποιητικό σύστημα στον εγκέφαλο.

Ο Αμερικανός καθηγητής είχε εξετάσει τον σκελετό που ισχυριζόταν ότι ανήκει σε ένα «εξωγήινο μωρό» τα τελευταία χρόνια και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ανήκε σε άνθρωπο, δίνοντας τέλος στη διαμάχη.

NASA: ΠΙΘΑΝΟ

Σε προηγούμενη έκθεση της NASA, η υπηρεσία υπογράμμισε ότι «δεν είναι κλειστή» στην πιθανότητα εξωγήινης ζωής.

Αν και η έκθεση έλεγε ότι δεν υπάρχουν ακόμη “αξιόπιστα στοιχεία”, ήταν το σπίτι για τις πληροφορίες ότι οι επιστημονικές αποστολές της NASA “συνεργάζονταν για να βρουν τέλεια σημάδια ζωής πέρα ​​από τη Γη”.

Σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολούθησε τους τελευταίους μήνες, ο πρώην Πρόεδρος Ομπάμα έκανε επίσης πολλές ομιλίες για τους ισχυρισμούς UFO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek