Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η κούκλα Barbie της Βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησε… sold out σε 3 δευτερόλεπτα!

  • από
Η κούκλα Barbie της Βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησε... sold out σε 3 δευτερόλεπτα!
Η κούκλα Barbie της Βασίλισσας Ελισάβετ κυκλοφόρησε... sold out σε 3 δευτερόλεπτα!

Η αναμνηστική κούκλα, η τιμή της οποίας καθορίστηκε στις 94,99 λίρες (περίπου 1800 TL) στο site λιανικής, προσφέρεται τώρα ξανά προς πώληση στο eBay με τιμές έως 1000 λίρες (περίπου 19 χιλιάδες TL).

Στα 70 χρόνια της στο θρόνο, καθιστώντας τη βασίλισσα τη μακροβιότερη μονάρχη στη βρετανική ιστορία, η Barbie αποκάλυψε την κούκλα για να την γιορτάσει τον Απρίλιο.

Αυτή η κούκλα είναι μέρος της συλλογής Tributes της μάρκας παιχνιδιών, η οποία τιμά διάσημες και ιστορικές προσωπικότητες, αναφέρει η Kate Ng από την Independent Turkish.

Η Μεγαλειότητά της σε μορφή Barbie φοράει ένα ζωνωμένο λευκό φόρεμα με ροζ και μπλε κορδέλες και μινιατούρες μετάλλια εμπνευσμένα από τα διακριτικά της βασιλικής οικογένειας.

Η κούκλα διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό χτένισμα της βασίλισσας, που συμπληρώνεται από το στέμμα με φούντα της βασίλισσας Μαρίας. Βασίλισσα Η Ελισάβετ φόρεσε αυτό το στέμμα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η βασίλισσα της Barbie έρχεται σε ένα κουτί εμπνευσμένο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που δείχνει τον θρόνο και το κόκκινο χαλί εμπνευσμένο από την αίθουσα του θρόνου του παλατιού.

Σύμφωνα με τον The Guardian, ο John Lewis είπε ότι το μωρό είχε εξαντληθεί σε τρία δευτερόλεπτα.

Δεκάδες συλλεκτικές κούκλες έχουν υψηλότερες τιμές στις μεταπωλήσεις του e-Bay από εκείνους που υποσχέθηκαν ένα κλειστό και άψογο πακέτο.

Αλλά ακόμη και σε καταχωρήσεις που παραδέχονται ότι έχουν χαλασμένη συσκευασία, η κούκλα πωλείται για εκατοντάδες λίρες. Ένας από αυτούς τους πωλητές χρεώνει 999 £ για την κούκλα σε ένα “ελαφρώς κατεστραμμένο κουτί”.

Ο φόρος τιμής της Barbie στη Βασίλισσα είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες επετειακά προϊόντα και επωνυμίες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες.

Η αγορά των βασιλικών αναμνηστικών μπορεί να είναι προσοδοφόρα: με την πάροδο των ετών, ορισμένα σπάνια αντικείμενα μπορούν να φτάσουν τις εκατοντάδες λίρες.

Ένας εκπρόσωπος της Barbie είπε για την αναμνηστική κούκλα:

Από το 1959, ο σκοπός της μάρκας Barbie ήταν να εμπνεύσει τις ατελείωτες δυνατότητες κάθε κοριτσιού και να τους υπενθυμίσει ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αυτό το μήνυμα δεν ήταν ποτέ πιο κατάλληλο.

Η 70ή επέτειος της Βασίλισσας θα γιορταστεί με πανελλαδικές τελετές και εγκαίνια, με 4ήμερη επίσημη αργία σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek