Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η οθόνη εξέπεμπε μίσος: η απειλή της στείρωσης των εχθρών του γράμματος Ζ!

  • από
Η οθόνη εξέπεμπε μίσος: η απειλή της στείρωσης των εχθρών του γράμματος Ζ!
Η οθόνη εξέπεμπε μίσος: η απειλή της στείρωσης των εχθρών του γράμματος Ζ!

Η Κάρεν Σαχναζάροφ, μια σκηνοθέτις υπέρ του Πούτιν, βρίσκεται στο επίκεντρο με την τηλεοπτική της εκπομπή προειδοποιώντας ότι οι αντίπαλοι του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν σκληρή τιμωρία. Μιλώντας στο RussianTV, ο παραγωγός είπε ότι οι αντιφρονούντες πρέπει να τοποθετηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επίσης, χρησιμοποίησε εκφράσεις παρόμοιες με του Shakhnazarov, συγκρίνοντας πρόσφατα στελέχη της αντιπολίτευσης με προδότες που προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη Ρωσία.

“ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”

Ο Shakhnazarov, ο οποίος διευθύνει το κρατικά στούντιο κινηματογράφου Mosfilm, δήλωσε στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 1, “Οι αντίπαλοι του γράμματος Z θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν εμπιστεύονται στο έλεος, όχι, δεν θα υπάρχει έλεος γι’ αυτούς. έχει γίνει πολύ σοβαρό.Σε αυτή την περίπτωση στρατόπεδα συγκέντρωσης, επανεκπαίδευση Και αυτό σημαίνει στείρωση». Η χρήση των λόγων του προκάλεσε οργή.

Ο Shakhnazarov ισχυρίστηκε αργότερα ότι τα σχόλιά του ελήφθησαν εκτός πλαισίου, αλλά δεν έκανε περαιτέρω σχόλια για τις ιδέες του.

Ο Shakhnazarov είπε ότι όποιος αντιτίθεται στο γράμμα Z, το σύμβολο της εισβολής της Ρωσίας, θα αντιμετωπίσει «ανελέητο». Η Κάρεν Σαχναζάροφ προειδοποίησε ότι οι αντίπαλοι του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν σκληρές τιμωρίες, συμπεριλαμβανομένων «στρατοπέδων συγκέντρωσης και στείρωσης».

Παρόμοια με του Σαχναζάροφ, ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν συνέκρινε πρόσφατα στελέχη της αντιπολίτευσης με προδότες που προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη χώρα κατ’ εντολή της Δύσης και κάλεσε τους Ρώσους να «καθαρίσουν» από την αντιπολίτευση.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στη Hürriyet, ο Πούτιν είπε τον Μάρτιο: «Ο ρωσικός λαός θα μπορεί πάντα να διακρίνει αληθινούς πατριώτες και προδότες και να τους φτύνει στο πεζοδρόμιο. Πιστεύω ότι μια τέτοια φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη μας, την ακεραιότητά μας και την ετοιμότητά μας να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση».

Ο φυλακισμένος Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε επίσης χθες ότι φοβάται ότι το Κρεμλίνο ετοιμάζεται να τον στείλει σε μια φυλακή «βασανιστηρίων» που είναι διαβόητη για σεξουαλική βία, προκειμένου να τον εμποδίσει να μιλήσει εναντίον της κατοχής.

«Άκουσα φήμες ότι θα με μετέφεραν στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μελέχοβο, όπου οι κατάδικοι τραβούν τα νύχια τους», έγραψε ο Ναβάλνι στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η φυλακή υψίστης ασφαλείας του αυστηρού καθεστώτος στο Μελέχοβο είναι διαβόητη για τις ιστορίες βίαιης βίας και βιασμούς ανδρών κρατουμένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek