Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας Κιμ επικρίνει την κατανάλωση κρέατος σκύλου στη χώρα

  • από
Η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας Κιμ επικρίνει την κατανάλωση κρέατος σκύλου στη χώρα
Η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας Κιμ επικρίνει την κατανάλωση κρέατος σκύλου στη χώρα

Ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο σκύλοι σκοτώνονται για την κατανάλωση κρέατος σκύλου κάθε χρόνο στη Νότια Κορέα, η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά μεταξύ των νέων. Η Πρώτη Κυρία Kim Keon-hee, σύζυγος του προέδρου της Νότιας Κορέας Yoon Suk Yeol, επέκρινε την κατανάλωση κρέατος σκύλου σε μια δήλωση στον νοτιοκορεατικό Τύπο.

Δηλώνοντας ότι η Νότια Κορέα και η Κίνα είναι επί του παρόντος οι μόνες χώρες μεταξύ των μεγάλων οικονομιών όπου οι άνθρωποι καταναλώνουν κρέας σκύλου, ο Κιμ είπε: «Το να μην τρώμε κρέας σκύλου είναι τελικά έκφραση σεβασμού για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και σημαίνει επίσης σεβασμό για τη ζωή».

Διαμαρτυρόμενος ότι η Νότια Κορέα έχει τους “ασθενέστερους νόμους για την προστασία των ζώων” μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών, ο Κιμ ζήτησε την τιμωρία των κακοποιών ζώων και είπε: “Περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κατοικίδια στη χώρα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε μια ώριμη κοινωνία εάν οι τιμωρίες που δίνονται στους κακοποιούς ενισχύονται και η τάξη αποκαθίσταται. Τελικά.” “Η κακοποίηση ζώων και η ενδοοικογενειακή βία είναι απλώς διαφορετικοί κλάδοι της ίδιας ρίζας”, είπε.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν είχε προαναγγείλει στην προεκλογική εκστρατεία ότι οι κυρώσεις για κακοποίηση ζώων θα αυξηθούν και θα εργαστεί για την απαγόρευση της κατανάλωσης κρέατος σκύλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek