Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Ρωσία κυρώνει Καναδούς γερουσιαστές – World News

  • από
Η Ρωσία κυρώνει Καναδούς γερουσιαστές - World News
Ρωσικές κυρώσεις σε Καναδούς γερουσιαστές

Η Ρωσία απάντησε στις κυρώσεις που επέβαλε ο Καναδάς στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, την Άνω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου, λόγω των επιθέσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε γραπτή δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ανακοινώθηκε ότι 87 μέλη της Γερουσίας, της Άνω Βουλής του καναδικού κοινοβουλίου, περιλαμβάνονται στη λίστα κυρώσεων και η είσοδός τους στη Ρωσία θα αποκλειστεί. «Αυτά τα άτομα περιλαμβάνονται μόνιμα στη λίστα ως απάντηση στα εχθρικά βήματα της Οτάβα, η οποία επιδιώκει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ρωσοφοβικών πολιτικών της τρέχουσας αμερικανικής κυβέρνησης αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στη δήλωση, αναφέρθηκε επίσης ότι εάν ο Καναδάς συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές, θα μπορούσε να προκληθεί περαιτέρω ζημιά στις σχέσεις Ρωσίας-Καναδά.

ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ 398 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΓΡΕΣΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α.
Αναφέρθηκε ότι η απόφαση κυρώσεων που έλαβαν οι ΗΠΑ σε βάρος 328 μελών της Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, ανταποκρίθηκαν από τη Ρωσία και αναφέρθηκε ότι επιβλήθηκαν κυρώσεις σε 398 μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek