Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Ρωσία χτύπησε το Χάρκοβο! 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν

  • από
Η Ρωσία χτύπησε το Χάρκοβο!  23 άνθρωποι τραυματίστηκαν
Η Ρωσία χτύπησε το Χάρκοβο!  23 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται. Το Κυβερνείο του Χάρκοβο ανακοίνωσε ότι ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε στην πόλη. Ο κυβερνήτης του Kharkov Oleg Sinegubov δήλωσε σε δήλωση: «Το βράδυ, η περιοχή Slobodskoy του Kharkov δέχθηκε επίθεση. Δυστυχώς υπήρξαν θύματα αμάχων και υπάρχουν τραυματίες. Τραυματίστηκαν 23 πολίτες, ανάμεσά τους και παιδιά», είπε.
Ο Σινεγκούμποφ, ο οποίος δεν έδωσε σαφή αριθμό θανάτων, είπε: «Υπάρχει πιθανότητα η πόλη Λοζόφσκαγια να δεχθεί επίθεση με ρουκέτα, επομένως θα εκκενώσουμε τους πολίτες στην Πόλτοβα. Στην πόλη Izum, οι συγκρούσεις με τους εισβολείς συνεχίζονται», είπε.
Εξηγώντας ότι το μαχητικό αεροσκάφος SU-34 που ανήκει στη ρωσική Πολεμική Αεροπορία καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Σινεγκούμποφ ανακοίνωσε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους αιχμαλωτίστηκε.
Δηλώνοντας ότι εργάζονται συνεχώς για την ανθρωπιστική βοήθεια, ο Σινεγκούμποφ είπε ότι «το Χάρκοβο έλαβε 600 τόνους επισιτιστικής βοήθειας από την Πολωνία και η βοήθεια διανεμήθηκε στα απαραίτητα μέρη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek