Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μια τεχνολογία που δεν έχει ξαναδεί!

  • από
Μια τεχνολογία που δεν έχει ξαναδεί!
Έρευνα στη Βόρεια Κορέα που τρομάζει τις ΗΠΑ: Μια τεχνολογία που δεν έχει ξαναδεί!

Σύμφωνα με τα νέα του CNN International; Οι τρεις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων της Βόρειας Κορέας περιλαμβάνουν έναν πύραυλο που πετά σε μια ασυνήθιστη τροχιά.

Περιγραφόμενος ως «διπλό τόξο», ο πύραυλος είχε μια τροχιά που ανέβαινε και κατέβηκε δύο φορές.

Οι αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι το δεύτερο στάδιο του πιθανού “διπλού τόξου” του πυραύλου θα μπορούσε να είναι ένα όχημα επανεισόδου που θα αποσπαστεί από τον κύριο πύραυλο, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ερευνούν το θέμα, είπε.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία εκφράζουν βαθιά ανησυχία για την εκτόξευση διηπειρωτικού και μικρότερου βεληνεκούς βαλλιστικού πυραύλου από τη ΛΔΚ στις 25 Μαΐου», δήλωσαν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και η υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας Παρκ Τζιν.

Δεν είναι σαφές ποιος από τους τρεις πύραυλους που εκτοξεύθηκαν είχε το ασυνήθιστο σχέδιο πτήσης.

Η Ιαπωνία υπαινίχθηκε ανοιχτά ότι ένας από τους πύραυλους πετούσε με ασυνήθιστο τρόπο και ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Nobuo Kishi το περιέγραψε ως «ακανόνιστη τροχιά».

Αξιωματούχοι του Γενικού Επιτελείου της Νότιας Κορέας δήλωσαν ότι ο τρίτος πύραυλος, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι βαλλιστικός πύραυλος μικρού βεληνεκούς, πέταξε περίπου 760 χιλιόμετρα και βρισκόταν σε ύψος 60 χιλιομέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek