Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι μετοχές του Netflix κατέρρευσαν! Να γιατί…

  • από
Οι μετοχές του Netflix κατέρρευσαν!  Να γιατί...
Οι μετοχές του Netflix κατέρρευσαν!  Να γιατί...

Το Netflix ανακοίνωσε τον ισολογισμό του για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αντίστοιχα, τα έσοδα της εταιρείας το πρώτο τρίμηνο του έτους αυξήθηκαν κατά 10 τοις εκατό σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, φτάνοντας τα 7,9 δισ. δολάρια. Τα έσοδα της εταιρείας καταγράφηκαν στα 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας, από την άλλη πλευρά, μειώθηκαν κατά 6% το πρώτο τρίμηνο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, στα 1,6 δισ. δολάρια. Τα καθαρά κέρδη του Netflix το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους ήταν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας μειώθηκαν επίσης από 3,75 δολάρια σε 3,53 δολάρια την ίδια περίοδο.

Ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix μειώθηκε κατά 200.000 το πρώτο τρίμηνο του έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix αναμενόταν να αυξηθεί κατά 2,5 εκατομμύρια.

Η απόφαση να αναστείλει την υπηρεσία της στη Ρωσία μετά την επίθεση στην Ουκρανία στις αρχές Μαρτίου είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια 700.000 μελών για το Netflix.

Το Netflix έχει συνολικά 221,6 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Το Netflix, που ανακοίνωσε την τελευταία μείωση τον Οκτώβριο του 2011, σημείωσε ότι η απώλεια συνδρομητών αναμένεται να συνεχιστεί το δεύτερο τρίμηνο του έτους και η εν λόγω ζημιά αναμένεται να φτάσει τα 2 εκατομμύρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek