Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Γκαγκάριν άγγιξε το πόδι της βασίλισσας! – Last Minute World News

  • από
Ο Γκαγκάριν άγγιξε το πόδι της βασίλισσας!  - Last Minute World News
Ο Γκαγκάριν άγγιξε το πόδι της βασίλισσας!

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Άντριου Μόρτον έγραψε ότι ο Ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος στο διάστημα το 1961, χάιδεψε το πόδι της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της Αγγλίας. Στο άρθρο του που δημοσιεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Μόρτον δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του Γκαγκάριν το 1961, όταν τον έστειλαν να προωθήσει τον κομμουνισμό.

ΠΑΡΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ο συγγραφέας υποστήριξε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την επίσημη κατοικία του βασιλιά στο Λονδίνο. Υποτίθεται ότι η Βασίλισσα II. Η Ελισάβετ συνάντησε τον Γκαγκάριν για πρωινό στο παλάτι για τη δεξίωση του κοσμοναύτη.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Καθισμένος δίπλα στη βασίλισσα στο πρωινό, ο Γκαγκάριν χτύπησε με το χέρι της το γόνατο της Ελισάβετ Β’. Η βασίλισσα, που έπινε καφέ εκείνη την ώρα, εξεπλάγη πολύ από την ενέργεια του Γκαγκάριν, αλλά συνέχισε να χαμογελά ήρεμα και διακριτικά.

Η Φινλανδία και η Σουηδία υποβάλλουν επίσημη αίτηση στο ΝΑΤΟ

Η Φινλανδία και η Σουηδία υποβάλλουν επίσημη αίτηση στο ΝΑΤΟ

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ Σιγουρευτώ ότι ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ»

«Άγγιξα το πόδι σου για να βεβαιωθώ ότι είσαι πραγματικός άνθρωπος, όχι κούκλα», είπε ο Γκαγκάριν στη βασίλισσα, τραβώντας το χέρι της.

Αναφέρθηκε επίσης ότι ο Gagarin δεν ήταν σίγουρος ποια μαχαιροπίρουνα να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του πρωινού. Αναφέρθηκε ότι η βασίλισσα, συνειδητοποιώντας αυτό, είπε ευγενικά: “Αγαπητέ κύριε Gagarin, μεγάλωσα σε αυτό το παλάτι, αλλά πιστέψτε με, δεν ξέρω ακόμα με ποια σειρά πρέπει να χρησιμοποιήσω όλα αυτά τα πιρούνια και τα μαχαίρια” και προσπάθησε να παρηγορήσει τον νευρικό κοσμοναύτη.

Το Twitter σταμάτησε να πουλά!  Νέα κίνηση από τον Μασκ: ζήτησε βοήθεια

Το Twitter σταμάτησε να πουλά! Νέα κίνηση από τον Μασκ: ζήτησε βοήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek