Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Πούτιν έδωσε την εντολή… Η Ρωσία αναζητά αυτή την ενότητα παντού!

  • από
Ο Πούτιν έδωσε την εντολή... Η Ρωσία αναζητά αυτή την ενότητα παντού!
Ο Πούτιν έδωσε την εντολή... Η Ρωσία αναζητά αυτή την ενότητα παντού!

Ο πόλεμος που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου με εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δεν προχωρά προς την κατεύθυνση που θέλει η Μόσχα.

Ένας ισχυρισμός που έπεσε σαν βόμβα στην παγκόσμια ατζέντα ήρθε από τη Ρωσία, η οποία υπέστη σοβαρές απώλειες στον πόλεμο που διαρκεί περίπου 2 μήνες.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Μόσχας ισχυρίστηκαν ότι οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις (SAS) εργάζονταν μυστικά ως παραϊατρικοί σε εμπόλεμες ζώνες.

Η Ερευνητική Επιτροπή του Κρεμλίνου (IC), γνωστή ως «προσωπική CIA του Πούτιν», καταδίωξε τα εν λόγω στρατεύματα. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι διερευνήθηκε εάν λειτουργούσαν SAS στο Lviv.

Από την άλλη, τα ρωσικά μέσα έγραψαν ότι η SAS έκανε δολιοφθορές και ανταρτοπόλεμο. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, η Ρωσία βασίζει την έρευνά της σε πληροφορίες που έλαβε από αιχμάλωτα ουκρανικά στρατεύματα.

«Πιθανώς αυτές οι ομάδες ήρθαν για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και τις δεξιότητες του συντονισμού των δραστηριοτήτων ομάδων δολιοφθοράς σε ουκρανικό έδαφος», είπε μια πηγή του IC.

ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

Σύμφωνα με την είδηση ​​της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, μια αμυντική πηγή από την Αγγλία έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς.

«Δεν σχολιάζουμε ειδήσεις για τις Ειδικές Δυνάμεις, ειδικά αυτές που γίνονται από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. Επειδή η κερδοσκοπία μπορεί να θέσει τις ζωές των ανθρώπων σε κίνδυνο, επομένως ούτε επιβεβαιώνουμε ούτε απορρίπτουμε τις αναφορές ».

Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στη Hürriyet, η επιτροπή που θα ερευνήσει τον ισχυρισμό προεδρεύεται από τον καλύτερο ανακριτή εγκλημάτων της Ρωσίας, Alexander Bastrykin, ο οποίος είναι συμμαθητής του Πούτιν από το πανεπιστήμιο.

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη του Τύπου σε σταθμό του μετρό στην πρωτεύουσα, Κίεβο, έκανε δηλώσεις για τις οποίες θα συζητηθεί πολύ.

Δηλώνοντας ότι η εισβολή στη Ρωσία δεν θα περιοριστεί στην Ουκρανία, ο Ζελένσκι έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του.

«Μπορεί να είναι σαν τη Μαριούπολη στην Οδησσό, ναι, μπορεί. Έχουν χιλιάδες τανκς και θωρηκτά. Θα ανοίξουν διάδρομο μέχρι τη Μολδαβία. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσουν. Αλλά όσον αφορά τη χρήση χημικών όπλων, για να χρησιμοποιήσετε πυρηνικά όπλα στον σημερινό κόσμο, πρέπει να είστε εκτός επαφής με τον πραγματικό κόσμο. Η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν δεν διακόψει τους δεσμούς της με τον πραγματικό κόσμο ».

Από την άλλη, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις στην Οδησσό της Ουκρανίας ανήλθε στους 8.

Ανακοινώθηκε ότι 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 18 τραυματίστηκαν από την επίθεση που πραγματοποίησε ο ρωσικός στρατός στην Οδησσό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek