Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πήγε στο νοσοκομείο για πονόλαιμο στο δάχτυλο του ποδιού… Ο γιατρός είπε ότι είχε 4 μέρες ζωής!

  • από
Πήγε στο νοσοκομείο για πονόλαιμο στο δάχτυλο του ποδιού... Ο γιατρός είπε ότι είχε 4 μέρες ζωής!
Πήγε στο νοσοκομείο για πονόλαιμο στο δάχτυλο του ποδιού... Ο γιατρός είπε ότι είχε 4 μέρες ζωής!

Ο Ρίτσαρντ Μπερνστάιν, 62 ετών, είπε στη New York Post την απίστευτη ιστορία του. Μια μέρα, ο πόνος που ένιωθε στο δάχτυλο του ποδιού του δεν υποχωρούσε για χρόνια και έβλεπε συνεχώς διαφορετικούς γιατρούς για να κάνει σωστή διάγνωση.

Μετά από αυτή τη μακρά διαδικασία, άκουσε εκείνα τα τρομερά λόγια που κανείς δεν θα ήθελε να ακούσει…

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο Richard Bernstein άρχισε να βιώνει έναν μυστηριώδη πόνο στο δεξί του δάχτυλο του ποδιού. Στην αρχή νόμιζε ότι χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού του και το έσπασε. Ωστόσο, το δάχτυλό του δεν είχε σπάσει ή εξαρθρωθεί.

Συνέχισε να ζει με αυτόν τον πόνο για δύο χρόνια. Μετά ο πόνος ανέβηκε στον αστράγαλο. Είδε λοιπόν έναν γιατρό που είναι ειδικός σε αθλητικούς τραυματισμούς.

Ο συγκεκριμένος γιατρός θεώρησε επίσης ότι υπήρχε πρόβλημα που προκλήθηκε από τη στένωση των χώρων στη σπονδυλική στήλη και ότι αυτό θα μπορούσε να επιλυθεί με φυσικοθεραπεία.

Η αλήθεια βγήκε με αυτή την ανακάλυψη που έκαναν οι γιατροί…

5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Ο πόνος στο πόδι και στον αστράγαλο συνεχίστηκε, γεγονός που επηρέασε ελαφρώς την κινητικότητα του Μπερνστάιν. Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2022, το δεξί του πόδι πρήστηκε εμφανώς.

Αμέσως πήγε στον οικογενειακό γιατρό. Κατά την εξέταση του γιατρού έκανε ενδοκοιλιακό έλεγχο με υπερηχογράφημα. Ο γιατρός τον έστειλε αμέσως στον Διευθυντή Ουρολογίας του Νοσοκομείου Phelps, Δρ. Το έστειλε στον Michael Grasso και έδωσε κάποια ανησυχητικά νέα.

«Μου είπε ότι είχα τέσσερις μέρες ζωής», είπε ο Bernstein για εκείνη τη στιγμή.

Η τομογραφία κοιλίας αποκάλυψε ότι ο Richard Bernstein, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, είχε όγκο στα νεφρά. Αποδείχθηκε ότι ο άνδρας είχε έναν διευρυμένο θρόμβο όγκου σε ένα από τα νεφρικά του αγγεία, που άσκησε πίεση στο κύριο αγγείο που αντλεί αίμα στην καρδιά και τα κύτταρα του όγκου ανάγκασαν αυτές τις περιοχές του σώματός του.

Ο Grasso εισήγαγε τον Bernstein στο Lenox Hill Hospital, όπου μαζί με τον χειρουργό Jonathan Hemli και τον αγγειοχειρουργό Alfio Carroccio, θα εκτελούσαν μια περίπλοκη διαδικασία για την αφαίρεση του όγκου.

Η είδηση ​​αντικατοπτρίστηκε στον αμερικανικό Τύπο με αυτά τα γραφικά και έκανε μεγάλη εντύπωση.

Σύμφωνα με τα νέα της Hürriyet, οι προεγχειρητικές εξετάσεις αποκάλυψαν πιο επείγοντα ιατρικά προβλήματα. Δύο από τις κύριες στεφανιαίες αρτηρίες του Bernstein είχαν φράξει κατά 99% και είχε σοβαρά προβλήματα με το συκώτι του.

«Περπατούσε σε τεντωμένο σκοινί», είπε ο Γκράσο στην The Post. Αντιμετώπιζε δύο πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας ταυτόχρονα, που θα μπορούσαν να τον είχαν σκοτώσει». είπε.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΕ 12 ΩΡΕΣ

Οι τρεις χειρουργοί έπρεπε να αφαιρέσουν τον όγκο και να κάνουν χειρουργική επέμβαση παράκαμψης. Η διαδικασία κράτησε περίπου 12 ώρες.

Αρχικά, έπρεπε να «ελέγξουν την κυκλοφορία» κόβοντας τη ροή του αίματος χωρίς να βλάψουν τον εγκέφαλο. Για να το πετύχουν αυτό, συνέδεσαν τον Bernstein με ένα μηχάνημα πνευμόνων και καρδιάς που ψύχθηκε το σώμα στους 18 βαθμούς.

Ενώ το σώμα του Bernstein περνούσε από μια περίοδο ψύξης δύο ωρών, ο Hemli και η ομάδα του έκαναν στεφανιαία παράκαμψη. Στη συνέχεια, η τριάδα άρχισε να αφαιρεί το νεφρό και τον όγκο.

Ο όγκος είχε μήκος 30 εκατοστά και βάρος 2,5 κιλά.

Ο πόνος ήταν εμφανής στο πόδι, τον αστράγαλο και το πόδι του Bernstein, σύμφωνα με τον Grasso, επειδή ο άνδρας είχε φλεβική απόφραξη από τον όγκο.

Ο καρκίνος του νεφρού εμφανίζεται αργά όταν ο όγκος εξελίσσεται. Αν και τα ούρα στο αίμα είναι ένας άλλος δείκτης, τα συμπτώματα μπορεί να είναι ασαφή, όπως πόνος στην πλάτη.

«Αν δεν είχε πρηστεί ολόκληρο το πόδι μου, θα είχα πέσει μέχρι θανάτου», είπε ο Μπερνστάιν, ο οποίος κοιμήθηκε για περίπου τρεις ημέρες μετά το χειρουργείο.

Ο Μπερνστάιν πόζαρε έτσι με την οικογένειά του… Τώρα προσπαθεί να ανακτήσει τα κιλά που έχασε.

“ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣΕΙΣ”

Μια εβδομάδα αργότερα, ξεκίνησε την αποκατάσταση του Lenox Hill στο νοσοκομείο Phelps, όπου συγκέντρωσε τις δυνάμεις του. Πλέον περπατάει χωρίς βοήθεια και σιγά σιγά ανακτά τα 30 κιλά που έχασε.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι έχουν καθαρίσει όλο τον καρκίνο της, επομένως δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη θεραπεία. Το επίκεντρο τώρα είναι να διαγραφούν τα ίχνη αυτής της έντονης επέμβασης.

Λέγοντας στους ανθρώπους που παρουσιάζουν ασαφή συμπτώματα να μην τα αγνοούν, ο Μπέρνσταϊν είπε: «Ακόμα υποφέρω από κάποιο πρήξιμο» και προειδοποίησε όλους:

“Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρός πόνος. Η συμβουλή μου είναι εάν κάτι πάει στραβά και δεν το βρουν, μην σταματήσετε να ψάχνετε. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας για το σώμα σας.”

Απαλλαγείτε από τον πόνο της ημικρανίας σε 7 βήματα!  Τι πυροδοτεί την ημικρανία;  Εδώ είναι μερικές προτάσεις για να απαλύνετε τον πόνο

Απαλλαγείτε από τον πόνο της ημικρανίας σε 7 βήματα! Τι πυροδοτεί την ημικρανία; Εδώ είναι μερικές προτάσεις για να απαλύνετε τον πόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek