Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Περιέγραψε την καταστροφή στην Ουκρανία με τα εξής λόγια: Η Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου.

  • από
Περιέγραψε την καταστροφή στην Ουκρανία με τα εξής λόγια: Η Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Περιέγραψε την καταστροφή στην Ουκρανία με τα εξής λόγια: Η Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα, ο οποίος συμμετείχε στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα του Βελγίου, έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση. Σημειώνοντας ότι η Ουκρανία θα αγοράσει περισσότερα όπλα από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, αλλά διεξάγονται διαπραγματεύσεις για να καθοριστεί πότε θα συμβεί αυτό, ο Kuleba είπε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ουκρανία θα έχει τα απαραίτητα όπλα για να πολεμήσει, το πραγματικό ερώτημα είναι πότε θα συμβεί Οι συζητήσεις δεν είναι για τη λίστα των όπλων, αλλά για τον χρόνο. Είναι για το διάγραμμα», είπε.

Αναλογία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Kuleba

Ο Kuleba, ο οποίος παρομοίασε τη σύγκρουση στο Donbass με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είπε: “Η σύγκρουση του Donbas θα θυμίσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τους μεγάλους επιχειρησιακούς ελιγμούς, χιλιάδες τανκς, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα οχήματα. Μιλάω για ημέρες, όχι εβδομάδες. είτε μας βοηθάτε τώρα είτε η βοήθειά σας είναι πολύ αργά, θα έρθει και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν», είπε.

«Προτρέπω τους συμμάχους να αφήσουν στην άκρη τον δισταγμό και την αβεβαιότητα τους»

Ο Κουλέμπα είπε, “Χρειαζόμαστε τρία πράγματα για να σταματήσουμε τον ρωσικό στρατό. Αυτά είναι όπλα, όπλα και όπλα. Όσο πιο γρήγορα τα πάρουμε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα σωθούν και ο πόλεμος θα περιοριστεί στην Ουκρανία. Προτρέπω τους συμμάχους να αφήσουν στην άκρη τους δισταγμός και αβεβαιότητα. Σήμερα, τα όπλα υπηρετούν την ειρήνη», είπε.

«Θα αγωνιστούμε για την ασφάλειά σας και για τη δική μας ασφάλεια»

Ο Κουλέμπα είπε ότι θα προστατεύσει τις χώρες του ΝΑΤΟ από τη ρωσική επιθετικότητα, εφόσον οι Συμμαχικές χώρες παρέχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη για να πολεμήσουν εναντίον της Ουκρανίας. επίσης», είπε.

«Η Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου»

Λέγοντας ότι η σφαγή πολιτών στην Μπούχα είναι η κορυφή του παγόβουνου, ο Κουλέμπα είπε, “Η σφαγή πολιτών στην Μπούχα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Βλέπουμε από τις αναφορές ότι η Μαριούπολη είναι πολύ χειρότερη.”

«Οι κυρώσεις είναι επιζήμιες αλλά ανεπαρκείς για να σταματήσουν τη ρωσική πολεμική μηχανή»

Περιγράφοντας τις τρέχουσες κυρώσεις ως “ανεπαρκείς”, ο Κουλέμπα είπε: “Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αποτελεσματικές κυρώσεις. Οι κυρώσεις είναι επιζήμιες αλλά ανεπαρκείς για να σταματήσουν τη ρωσική πολεμική μηχανή. Πόσοι Μπούχας πρέπει να συμβούν για να επιβληθούν οι κυρώσεις;” χρησιμοποίησε τις φράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek