Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιος απήγαγε 400 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό; Flash ισχυρισμός του FBI από πατέρα και γιο

  • από
Ποιος απήγαγε 400 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό;  Flash ισχυρισμός του FBI από πατέρα και γιο
Ποιος απήγαγε 400 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό;  Flash ισχυρισμός του FBI από πατέρα και γιο

Υποστηρίχθηκε ότι το FBI, η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας, ξέθαψε κρυφά 400 εκατομμύρια δολάρια θαμμένου χρυσού από την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου στο Dent’s Run, βορειοανατολικά του Πίτσμπουργκ, και κάλυψε το γεγονός. Ένας γεωφυσικός που διεξήγαγε δοκιμές μικροβαρύτητας στην τοποθεσία το 2018 δήλωσε στην έκθεσή του ότι μια μάζα 9 τόνων θα μπορούσε να είναι υπόγεια. Τα ερευνητικά δεδομένα που συνέλεξε η γεωφυσική εταιρεία «Enviroscan» έδωσαν στους κυνηγούς θησαυρών αυτοπεποίθηση να εργαστούν στην περιοχή. Ο Dennis Parada και ο γιος του Kem, ιδιοκτήτες της εταιρείας κυνηγιού θησαυρών Finders Keepers, ανέλαβαν δράση υπό το φως αυτής της αναφοράς, με τη σκέψη ότι ο χρυσός φέρεται να «έχασε ή κλάπη» κατά τη διάρκεια αποστολής στο νομισματοκοπείο της Φιλαδέλφειας το 1863, όταν η πολιτική πόλεμος στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσε να είναι η εν λόγω μάζα.

«ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ»

Πατέρας και γιος, που προσπαθούσαν να βρουν χρυσό χαμένο στον εμφύλιο πόλεμο εδώ και χρόνια, κατεύθυναν το FBI στο δάσος για να κάνει μια ανακάλυψη το 2018. Ο Ντένις και ο Κεμ Παράντα είπαν ότι το FBI έσκαψε στο σκοτάδι την κρύα νύχτα του 2018 και δημοσίευσε για πρώτη φορά την έκθεση αυτής της μελέτης το 2019. Ωστόσο, ο Paradalar δήλωσε ότι το FBI “δεν μπόρεσε να βρει τίποτα” σε αυτήν την έκθεση και μοιράστηκε ανεπαρκή δεδομένα και ότι τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα της οργάνωσης περιλάμβαναν μόνο φωτογραφίες κενών ανασκαφών ως αποδεικτικά στοιχεία. Τώρα, πατέρας και γιος έχουν καταθέσει μήνυση κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αναφέροντας ότι το FBI τους εμπόδισε να σκάψουν και ότι η έκθεση που δημοσίευσαν δεν ήταν ικανοποιητική.

(Φωτογραφία: AP)

«ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ»

Ο Kem και ο Dennis Parada είπαν ότι ο χρυσός που πιστεύουν ότι έχει κατασχέσει το FBI μπορεί να αξίζει 400 εκατομμύρια δολάρια και θα πρέπει να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην προσπάθεια. Ενώ το FBI φέρεται να χρησιμοποίησε το έργο του γεωφυσικού που παρείχαν οι Paradas για να εκδώσει άδεια ανασκαφής για την κατάσχεση του χρυσού, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία δεν βρήκε τίποτα στην ανασκαφή. Η δικηγόρος του Paradas, Anne Weismann, είπε ότι η έκθεση του FBI, που κυκλοφόρησε το 2019, ένα χρόνο μετά την ανασκαφή, ήταν αναξιόπιστη.

Πάτησε το κουμπί μετά το μακελειό στις ΗΠΑ!  Εντελώς απαγορευμένο!

Πάτησε το κουμπί μετά το μακελειό στις ΗΠΑ! Εντελώς απαγορευμένο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek