Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πυρηνική απειλή ξανά από ρωσικά γεράκια: Η Ευρώπη δεν θα μείνει σε 200 δευτερόλεπτα

  • από
Πυρηνική απειλή ξανά από ρωσικά γεράκια: Η Ευρώπη δεν θα μείνει σε 200 δευτερόλεπτα
Πυρηνική απειλή ξανά από ρωσικά γεράκια: Η Ευρώπη δεν θα μείνει σε 200 δευτερόλεπτα

Οι εκπρόσωποι της προπαγάνδας του Κρεμλίνου έκαναν μια πυρηνική απειλή ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να καταστραφεί σε 200 δευτερόλεπτα με ένα infographic σε ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στη ρωσική τηλεόραση.

«Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΕΛΟΣ»

Μετά τη συνάντηση υποστήριξης των ΗΠΑ με 40 χώρες στη βάση Ramstein στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρατηρήθηκε αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο, ενώ οι αυξανόμενες πυρηνικές απειλές από κύκλους κοντά στο Κρεμλίνο εφιστούν την προσοχή. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η απειλή ήρθε στο προσκήνιο το βράδυ της Πέμπτης, στο πρόγραμμα «60 Minutes» που παρουσίαζε η Όλγα Σκαμπέεβα, γνωστή ως «Σιδερένια Κούκλα του Πούτιν TV», με τον σύζυγό της Εβγκένι Ποπόφ. «Εάν εκτοξευθεί ένας πύραυλος Sarmat, τα βρετανικά νησιά θα εξαφανιστούν», δήλωσε ο Αλεξέι Ζουραβλίοφ, Πρόεδρος του Εθνικιστικού Κόμματος Ροντίνα.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕ INFOGRAPHIC

Ενώ η Skabeyeva ρωτούσε «Σοβαρά μιλάς για αυτό», η άλλη παρουσιάστρια υπενθύμισε ότι η Βρετανία είναι επίσης πυρηνική δύναμη και είπε: «Αν προτείνετε να πραγματοποιήσετε αυτήν την επίθεση με τον Sarmat, κανείς δεν θα επιβιώσει στον πλανήτη». Στο πρόγραμμα δημοσιεύτηκε ένα infographic ότι εάν εκτοξευθεί πυρηνικός πύραυλος από το Καλίνινγκραντ, θα φτάσει στο Βερολίνο σε 106 δευτερόλεπτα, στο Παρίσι σε 200 δευτερόλεπτα και στο Λονδίνο σε 202 δευτερόλεπτα. Το πρόγραμμα συζητούσε τις δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Άμυνας Τζέιμς Χίπι ότι ήταν θεμιτό να επιτεθεί η Ουκρανία στην αλυσίδα εφοδιασμού του στρατού στο ρωσικό έδαφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek