Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συναγερμός θερμοκρασίας στη Γερμανία – Last Minute World News

  • από
Συναγερμός θερμοκρασίας στη Γερμανία - Last Minute World News
Συναγερμός θερμοκρασίας στη Γερμανία

Στο υψηλότερο επίπεδο έφτασε σήμερα ο ζεστός καιρός, που είναι αποτελεσματικός από την περασμένη Παρασκευή στη Γερμανία. Ενώ η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα Βερολίνο βρέθηκε στους 38 βαθμούς, η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε τους πολίτες να προστατεύονται από τον ήλιο μέχρι τις 19.00 σήμερα. Ενώ οι Βερολινέζοι, κυριευμένοι από τον ζεστό καιρό, προσπαθούσαν να δροσιστούν καταναλώνοντας κρύα φαγητά στα πάρκα και δίπλα στο νερό, υπήρχε μια ουρά μέτρων μπροστά από τις πισίνες.

Συνεχίζονται οι δασικές πυρκαγιές

Γύρω από το Βερολίνο, 60 εκτάρια έκταση επλήγησαν από τη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Βρανδεμβούργου, ενώ 200 πυροσβέστες δραστηριοποιούνται στην πυρκαγιά. Ενώ η φωτιά δεν έχει τεθεί ακόμη υπό έλεγχο, έχει αναφερθεί ότι ορισμένα σπίτια στην περιοχή έχουν αρχίσει να εκκενώνονται προληπτικά.

οι θερμοκρασίες θα πέσουν

Μετά την άνοδο της θερμοκρασίας του αέρα πάνω από τα εποχιακά πρότυπα στη χώρα, εκδόθηκε προειδοποίηση για καταιγίδα και ισχυρές βροχοπτώσεις, αύριο οι θερμοκρασίες του αέρα στο Βερολίνο αναμένεται να μειωθούν κατά 20 βαθμούς έως 17 βαθμούς και η βροχή και η καταιγίδα αναμένεται να είναι αποτελεσματική. Ο καιρός στη Γερμανία και στο Βερολίνο θα επανέλθει στα κανονικά της εποχής από την Τρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek