Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τελευταία στιγμή… Λαβρόφ: «Οι επιχειρήσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι την επόμενη συνάντηση»

  • από
Τελευταία στιγμή... Λαβρόφ: «Οι επιχειρήσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι την επόμενη συνάντηση»
Τελευταία στιγμή... Λαβρόφ: "Οι επιχειρήσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι την επόμενη συνάντηση"

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ δήλωσε ότι οι επιθέσεις στην Ουκρανία θα συνεχιστούν έως ότου ξεκινήσουν οι επόμενες συνομιλίες και είπε, «Δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις».

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο Sputnik Τουρκικά, ο Λαβρόφ είπε: «Εάν η Ουκρανία απορρίψει όσα είπαν πριν από λίγες μέρες, οι Ρώσοι είναι υπομονετικοί και επίμονοι άνθρωποι».

«ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι δεν βλέπουν λόγο να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και ότι θα συνεχίσουν τις συνομιλίες.

Ωστόσο, ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε όλη αυτή τη διαδικασία και ότι δεν υπάρχουν διακοπές.

Από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία των διαπραγματεύσεων, η αρχή ότι δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μεγάλες επιθέσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων έμοιαζε με έναν άγραφο κανόνα. Καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες, ανοίγουν και ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την απομάκρυνση αμάχων από τις ζώνες συγκρούσεων.

Από την άλλη, και οι δύο πλευρές του πολέμου αλληλοκατηγορούνται για τη χρήση αυτών των διαδρόμων. Ενώ η ουκρανική πλευρά λέει ότι η Ρωσία συνεχίζει να πολεμά με τρόπο που δεν επιτρέπει εκκενώσεις, η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία δεν επιτρέπει εκκενώσεις αμάχων και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αποφευχθούν οι απώλειες αμάχων.

Το Τσέρνομπιλ ισχυρίζεται ότι συζητιέται πολύ!  Τα στρατεύματα ανέλαβαν δράση

Το Τσέρνομπιλ ισχυρίζεται ότι συζητιέται πολύ! Τα στρατεύματα ανέλαβαν δράση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek