Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τούρκος γιατρός προσέλαβε δολοφόνο στις ΗΠΑ

  • από
Τούρκος γιατρός προσέλαβε δολοφόνο στις ΗΠΑ
Τούρκος γιατρός προσέλαβε δολοφόνο στις ΗΠΑ

Ο συνιδρυτής της «Enochian BioSciences» με έδρα το Λος Άντζελες, Δρ. Ο Serhat Gümrükçü (39) και ο Διευθυντής Τεχνολογιών Πληροφορικής της εταιρείας Berk Eratay (35) συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προσέλαβαν έναν δολοφόνο για τη δολοφονία ενός ατόμου που ονομάζεται Gregory Davis. Στη δήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αναφέρθηκε ότι ο Γκρέγκορι Ντέιβις απήχθη και σκοτώθηκε από το σπίτι του στην πολιτεία του Βερμόντ και το σώμα του βρέθηκε χιλιόμετρα μακριά στις 7 Ιανουαρίου 2018, με τα χέρια δεμένα και μια σφαίρα. το κεφάλι και το στήθος του.

Τους πρώτους μήνες της έρευνας, δύο Αμερικανοί, ο Jerry Banks και ο Lee Ethridge, συνελήφθησαν για την απαγωγή του Davis και τη διάπραξη του φόνου και, τέλος, οι Gümrükçü και Eratay συνελήφθησαν επίσης για την υποκίνηση της δολοφονίας. Δεν είναι ακόμη σαφές τι είδους σχέση έχουν οι δύο Τούρκοι με τον Ντέιβις. Οι Τούρκοι, που συνελήφθησαν στην πρώτη ακρόαση που οδηγήθηκαν, αναμένεται να αντιμετωπίσουν ισόβια κάθειρξη εάν κριθούν ένοχοι.

Διεξάγοντας έρευνα κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας στον τομέα του καρκίνου και των λοιμωδών νοσημάτων στις ΗΠΑ από το 2013, ο Δρ. Ο Serhat Gümrükçü έχει κάνει όνομα στον ιατρικό κόσμο χάρη στη θεραπευτική του μέθοδο, η οποία στοχεύει στην καταστροφή του κορωνοϊού σε κυτταρικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek