Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε επίσημα! Πρώτη μετά από 59 χρόνια

  • από
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε επίσημα!  Πρώτη μετά από 59 χρόνια
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε επίσημα!  Πρώτη μετά από 59 χρόνια

Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, 96χρονη Βασίλισσα της Αγγλίας II. Ανακοινώνοντας ότι η Ελισάβετ δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην επίσημη τελετή έναρξης του βρετανικού κοινοβουλίου φέτος, δήλωσε ότι η βασίλισσα δεν θα μπορέσει να κάνει την παραδοσιακή ομιλία που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην επίσημη τελετή. Στην τελετή έναρξης της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, αναφέρθηκε ότι αντί της βασίλισσας Ελισάβετ, θα μιλήσει ο γιος της Κάρολος, πρίγκιπας της Ουαλίας, εκ μέρους της βασίλισσας.

«Η βασίλισσα συνεχίζει να έχει επεισοδιακά προβλήματα κινητικότητας»

“Η βασίλισσα συνεχίζει να έχει επεισοδιακά κινητικά προβλήματα. Σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, αποφάσισε απρόθυμα να μην παραστεί στην επίσημη έναρξη της Βουλής για αύριο”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πρώτη μετά από 59 χρόνια από τη βασίλισσα

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ παρευρίσκεται σε εγκαίνια του Κοινοβουλίου εδώ και 59 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης βασιλείας της, η βασίλισσα δεν παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Κοινοβουλίου δύο φορές, καθώς ήταν έγκυος, το 1959 και το 1963.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε μια ομιλία στα εγκαίνια κάθε κοινοβουλευτικού έτους στην Αγγλία, έδωσε μια ομιλία κατά τη διάρκεια αυτών των τελετών στην οποία ανέφερε τα νομοθετικά σχέδια, την ατζέντα και τους νόμους της κυβέρνησης που ήθελε να εισαγάγει. Λόγω των κινητικών προβλημάτων της για λίγο, η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από πρόσφατες εκδηλώσεις. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η βασίλισσα δεν θα παρευρεθεί στα πάρτι στον κήπο που γίνονται κάθε καλοκαίρι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Από την άλλη, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει τον τίτλο της μακροβιότερης βασιλεύουσας μονάρχης της Αγγλίας, θα γιορτάσει φέτος τον Ιούνιο τα 70 της χρόνια στον θρόνο. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή της βασίλισσας σε αυτούς τους εορτασμούς, που ονομάζονται Platinum Jubilee στην Αγγλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek