Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το συγκρότημα K-pop BTS εφιστά την προσοχή στα εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας στον Λευκό Οίκο

  • από
Το συγκρότημα K-pop BTS εφιστά την προσοχή στα εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας στον Λευκό Οίκο
Το συγκρότημα K-pop BTS εφιστά την προσοχή στα εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας στον Λευκό Οίκο

Το νοτιοκορεατικό συγκρότημα K-pop BTS μίλησε για εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να τεθεί τέλος στα εγκλήματα μίσους. Η μουσική έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ένωση διαφορετικών πολιτισμών, είπαν τα μέλη του συγκροτήματος πριν από την προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τον εορτασμό του Μήνα Κληρονομιάς της Ασίας, της Αμερικής, των Ιθαγενών της Χαβάης και των Νησιών του Ειρηνικού (AANHPI).

Το μέλος της ομάδας Kim Seok-Jin είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα «στέκεται στο πλευρό της κοινότητας AANHPI».
Η Park Ji-min είπε ότι η ομάδα είναι «εξαντλημένη από την πρόσφατη αύξηση των εγκλημάτων μίσους, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων μίσους από την Ασία, και βρίσκεται στον Λευκό Οίκο για να βάλει ένα τέλος σε αυτό και να υποστηρίξει την υπόθεση». “Είμαστε ακόμη έκπληκτοι που η μουσική που δημιουργήθηκε από Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες έχει φτάσει σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας γλωσσικά και πολιτιστικά εμπόδια. Πιστεύουμε ότι η μουσική είναι ένας θαυμάσιος ενοποιητής του πάντα και των πάντων.”

Η Suga είπε, “Δεν είναι λάθος να είσαι διαφορετικός. Η ισότητα ξεκινά όταν ανοίγουμε και αγκαλιάζουμε όλες τις διαφορές μας.”

Το μέλος της ομάδας V είπε: «Ελπίζουμε ότι σήμερα θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός προς το σεβασμό και την κατανόηση όλων ως πολύτιμου ανθρώπου».

«Ενώ πολλοί από εσάς γνωρίζουν τους BTS ως υποψηφίους για Grammy και διεθνείς εικόνες, διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο ως πρεσβευτές της νεολαίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ σε δήλωση.

Η BTS, η οποία έχει διεθνή βάση θαυμαστών, αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τις επόμενες ώρες σχετικά με την ασιατική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ και το αντιασιατικό μίσος.

Τίτλος

Τίτλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek