Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το σύμβολο Ζ έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Γερμανία… Έρευνα για 140 ονόματα που υποστηρίζουν τη Ρωσία!

  • από
Το σύμβολο Ζ έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Γερμανία... Έρευνα για 140 ονόματα που υποστηρίζουν τη Ρωσία!
Το σύμβολο Ζ έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Γερμανία... Έρευνα για 140 ονόματα που υποστηρίζουν τη Ρωσία!

Αστυνομικές μονάδες και εισαγγελείς στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει έρευνες εναντίον τουλάχιστον 140 ατόμων μέχρι στιγμής με την κατηγορία της υποστήριξης στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το Γερμανικό Δίκτυο Μητρώου (RND), οι περισσότερες έρευνες ξεκίνησαν λόγω της χρήσης του γράμματος “Z”, το οποίο έχει γίνει σύμβολο υποστήριξης για τον πόλεμο, όπως φαίνεται στα τανκς των ρωσικών δυνάμεων και σε άλλα βαρέα οχήματα που συμμετέχουν τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συνέταξε το Γερμανικό Δίκτυο Μητρώου (RND) με βάση τις ερωτήσεις που απευθύνονται στις κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αναφέρεται ότι ο αριθμός των ερευνών που ξεκίνησαν λόγω του άρθρου 140 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο ρυθμίζει τα εγκλήματα εξύμνησης και εγκρίνοντας τον πόλεμο, βρίσκεται μόνο στην πολιτεία της Σαξωνίας-Άνχαλτ, μιας από τις ανατολικές πολιτείες. . Καταγράφεται ότι 17 από αυτά άνοιξαν λόγω χρήσης του συμβόλου «Ζ».

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Στην Πολιτεία του Αμβούργου, αναφέρεται ότι ο αριθμός των ερευνών που ξεκίνησαν με την κατηγορία της έγκρισης του πολέμου της Ρωσίας είναι 17. Καταγράφεται ότι 16 από αυτά άνοιξαν χρησιμοποιώντας το σύμβολο «Ζ», που υποστηρίζει και τον πόλεμο. Αναφέρεται επίσης ότι έχουν διαπραχθεί εκατοντάδες εγκλήματα υλικών ζημιών σε σχέση με τη χρήση του συμβόλου «Ζ» στο Αμβούργο.

Σε ορισμένες πολιτείες της Γερμανίας, που διέπεται από το ομοσπονδιακό σύστημα και αποτελείται από 16 πολιτείες, η χρήση του συμβόλου «Ζ» ορίζεται ως «έγκλημα υποστήριξης πολέμου, που αποτελεί παραβίαση του κρατικού νόμου».

Οι ακριβείς αριθμοί είναι άγνωστοι, καθώς τα εγκλήματα που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία δεν ομαδοποιούνται σε ξεχωριστό στοιχείο στις στατιστικές εγκληματικότητας πολλών κρατών.

Στο στόχαστρο της Ρωσίας το Λβιβ: 6 νεκροί, 11 τραυματίες

Στο στόχαστρο της Ρωσίας το Λβιβ: 6 νεκροί, 11 τραυματίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek