Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το «φάντασμα του Κιέβου», το τρομακτικό όνειρο των Ρώσων, σκοτώθηκε! Αποκάλυψαν την ταυτότητά τους

  • από
Το «φάντασμα του Κιέβου», το τρομακτικό όνειρο των Ρώσων, σκοτώθηκε!  Αποκάλυψαν την ταυτότητά τους
Το «φάντασμα του Κιέβου», το τρομακτικό όνειρο των Ρώσων, σκοτώθηκε!  Αποκάλυψαν την ταυτότητά τους

Τα μάτια και τα αυτιά του κόσμου βρίσκονται στις ειδήσεις από την Ουκρανία εδώ και εβδομάδες. Ενώ η Ουκρανία αντιστέκεται στις ρωσικές επιθέσεις για εβδομάδες, η Μόσχα, μη μπορώντας να σπάσει την αντίσταση της Ουκρανίας, έστρεψε την πορεία της προς τα ανατολικά της χώρας.

Η μοίρα του πιλότου μαχητικών, με το παρατσούκλι «φάντασμα του Κιέβου», που ήταν ένα από τα σύμβολα της αντίστασης κατά του ρωσικού στρατού, που δεν μπόρεσε να καταλάβει την πόλη παρά την πολιορκία του Κιέβου, που κράτησε για εβδομάδες, έγινε ξεκάθαρη.

Η μέρα που περίμενε ο Πούτιν!

Η μέρα που περίμενε ο Πούτιν!

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στους Times του Λονδίνου, ο πιλότος μαχητικών που κατέρριψε δεκάδες ρωσικά αεροσκάφη πέθανε στις 13 Μαρτίου όταν το MiG-29 του καταρρίφθηκε ενώ πολεμούσε τις εχθρικές δυνάμεις.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Η εφημερίδα έφτασε και στην ταυτότητα του πιλότου, η οποία κρατήθηκε μυστική. Η είδηση ​​περιλάμβανε την πληροφορία ότι το «φάντασμα του Κιέβου» είναι ο 29χρονος Ταγματάρχης Στέπαν Ταραμπάλκα, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ταραμπάλκα, ο οποίος θεωρείται εθνικός ήρωας στη χώρα, κατέρριψε τουλάχιστον 40 ρωσικά αεροπλάνα κατά τη διάρκεια του πολέμου.

ΑΠΟΝΟΜΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Ταραμπάλκα τιμήθηκε μετά θάνατον με το παράσημο του Χρυσού Αστέρα και τον τίτλο του Ήρωα της Ουκρανίας, το μεγαλύτερο μετάλλιο της Ουκρανίας για τη γενναιότητα στον πόλεμο.

ΗΤΑΝ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Το «φάντασμα του Κιέβου» έκανε όνομα αφού κατέρριψε 6 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη την πρώτη μέρα του πολέμου. Οι ενέργειες του πιλότου, που έγινε θρύλος σε σύντομο χρονικό διάστημα, μοιράστηκαν με το κοινό από τους επίσημους λογαριασμούς της ουκρανικής κυβέρνησης.

Η ταυτότητα του πιλότου, ο οποίος πολεμούσε επί εβδομάδες εναντίον ρωσικών αεροσκαφών στον αέρα, κρατήθηκε μυστική για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο κόσμος προσπαθεί να ξετυλίξει το μυστήριο της Ουκρανίας, η οποία αντιστάθηκε στις ρωσικές δυνάμεις στον πόλεμο πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Η δήλωση από τις ΗΠΑ άνοιξε την αυλαία αυτού του μυστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek