Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποστηρίχθηκε ότι ανήκε στον Πούτιν! Η Ιταλία κατέλαβε τη «Σεχραζάτ»

  • από
Υποστηρίχθηκε ότι ανήκε στον Πούτιν!  Η Ιταλία κατέλαβε τη «Σεχραζάτ»
Υποστηρίχθηκε ότι ανήκε στον Πούτιν!  Η Ιταλία κατέλαβε τη «Σεχραζάτ»

Στην ανακοίνωση του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών αναφέρθηκε ότι η θαλαμηγός με το όνομα «Şehrazat (Scheherazade)», η οποία ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι της Καράρα, κατασχέθηκε από την αστυνομία κατόπιν εντολής του υπουργού Daniele Franco. Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς γιοτ αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων δεν διευκρινίστηκε, αλλά αναφέρθηκε ότι «συνδέεται με τα ηγετικά στοιχεία της ρωσικής κυβέρνησης». Επίσης αναφέρθηκε ότι η θαλαμηγός παρακολουθείται από τις αρχές εδώ και καιρό.

Το πολυτελές γιοτ μήκους 140 μέτρων βρίσκεται υπό συντήρηση στο λιμάνι Marina di Carrara της Ιταλίας από τον Σεπτέμβριο. Το γιοτ διαθέτει δύο ελικοδρόμια και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες και 40 μέλη πληρώματος.

Αξιωματούχος του Κρεμλίνου παραδέχτηκε: Η Ρωσία θα μείνει εκεί για πάντα!

Αξιωματούχος του Κρεμλίνου παραδέχτηκε: Η Ρωσία θα μείνει εκεί για πάντα!

Υποστηρίχθηκε ότι το γιοτ ανήκε στον Πούτιν

Μια οργάνωση που ιδρύθηκε από το ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης της Ρωσίας, Αλεξέι Ναβάλνι, δημοσίευσε μια έκθεση τον Μάρτιο που ανέφερε ότι υπήρχαν στοιχεία ότι το εν λόγω γιοτ ανήκε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν υπήρξε καμία εξήγηση από το Κρεμλίνο σχετικά με τον ισχυρισμό.

Από την άλλη, τον Απρίλιο και τον Μάιο, η Ιταλία κατέλαβε τις βίλες και τα γιοτ αξίας άνω των 900 εκατομμυρίων ευρώ των Ρώσων, οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά τη χώρα για διακοπές και αγοράζουν ακίνητα σε πολλά σημαντικά σημεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek