Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ: Η απόφαση ελήφθη για τον Γουίλ Σμιθ

  • από
Χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ: Η απόφαση ελήφθη για τον Γουίλ Σμιθ
Χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ: Η απόφαση ελήφθη για τον Γουίλ Σμιθ

Αφού ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ανακοινώθηκε μια νέα απόφαση για τον Αμερικανό ηθοποιό. Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών του Χόλιγουντ, που φιλοξένησε την τελετή απονομής, συνεδρίασε ουσιαστικά για να συζητήσει την πειθαρχική δίωξη κατά του Γουίλ Σμιθ. Με τη νέα απόφαση που ελήφθη, ο Σμιθ, ο οποίος χαστούκισε τον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των βραβείων, αποκλείστηκε από τα γκαλά των Όσκαρ και άλλες εκδηλώσεις της Ακαδημίας για 10 χρόνια.

Ο Γουίλ Σμιθ το έριξε στον κωμικό Κρις Ροκ, ο οποίος έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, η οποία ξύρισε τα μαλλιά της λόγω δακτυλίτιδας, στα Βραβεία Όσκαρ του 2022. Ο Σμιθ, ο οποίος αργότερα ζήτησε συγγνώμη από την ακαδημία και παραιτήθηκε, είπε στη δήλωση παραίτησής του ότι “πρόδωσε την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας” και ότι ήταν “πληγωμένος” από τις ενέργειές του και χρησιμοποίησε τις λέξεις “Θα αποδεχτώ πλήρως οποιεσδήποτε συνέπειες για το η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”.
Ο ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών του Χόλιγουντ, δήλωσε σε μια δήλωση ότι ο Σμιθ θα αντιμετωπίσει μεγάλες συνέπειες για τις πράξεις του, αλλά ότι το βραβείο Όσκαρ δεν θα αποσυρθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek