Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όταν άνοιξε τα μάτια του, δεν πίστευε αυτό που είδε! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

  • από
Όταν άνοιξε τα μάτια του, δεν πίστευε αυτό που είδε!  «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Όταν άνοιξε τα μάτια του, δεν πίστευε αυτό που είδε!  «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Το γυναικείο πάθος για την ομορφιά υπάρχει από την Παλαιολιθική Εποχή, που ονομάζεται επίσης πελεκημένη ή παλιά πέτρινη εποχή, πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια. Ωστόσο, η μετατροπή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά του Instagram, σε μια πλατφόρμα που διαμορφώνει τη ζωή μας, έχει αυξήσει περαιτέρω τη βία αυτού του πάθους των γυναικών. Σήμερα πολλές γυναίκες χτυπούν την πόρτα των αισθητικών για να έχουν ακόμα πιο όμορφο πρόσωπο και σωματική διάπλαση. Επιπλέον, αυτό είναι τόσο πάθος που πολλές γυναίκες επισκέπτονται διάφορες χώρες του κόσμου μόνο και μόνο για να κάνουν πλαστική επέμβαση. Στόχος είναι να είσαι πιο ελκυστική και όμορφη. Αλλά δυστυχώς, δεν είναι κάθε γυναίκα ικανοποιημένη με αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις. Το χειρότερο είναι ότι πολλές γυναίκες χάνουν την υγεία τους ως αποτέλεσμα αυτών των αισθητικών επεμβάσεων που προσπαθούν να γίνουν πιο όμορφες. Ένα από αυτά τα άτομα είναι η Courteney Smith.

Θα πέσει το γραμμάριο χρυσού κάτω από τις 1000 λίρες;  Ο ειδικός απάντησε

Θα πέσει το γραμμάριο χρυσού κάτω από τις 1000 λίρες; Ο ειδικός απάντησε

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Courteney Smith, η οποία ζει στο Herfordshire στην ανατολική Αγγλία, ήταν 25 ετών. Από τον γάμο της σε νεαρή ηλικία γέννησε δύο παιδιά. Από μικρός είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα κέντρα αισθητικής. Ήθελε να είναι μια από τις τέλειες γυναίκες που έβλεπε στα social media. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να εξοικονομήσει χρήματα και να βρει ένα κατάλληλο κέντρο αισθητικής. Αυτό έκανε ο Σμιθ. Πρώτα μάζεψε χρήματα για πλαστικές επεμβάσεις και μετά αποφάσισε να έχει βραζιλιάνικη αισθητική ισχίων. Για τον λόγο αυτό άρχισε να αναζητά ένα κέντρο ομορφιάς για τον εαυτό της. Ο Smith αρχικά ήθελε να συμβουλευτεί έναν αισθητικό στην Αγγλία, αλλά αργότερα έστρεψε την προσοχή του σε διάφορες χώρες. Τελικά πήρε την απόφασή του. Βρήκε το κέντρο ομορφιάς που έψαχνε στην Τουρκία.

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΨΗΛΑ

Σύμφωνα με τα νέα της Milliyet, η Courteney Smith, η οποία αποφάσισε να περιμένει πρώτη τους πρώτους μήνες της πανδημίας, δεν άντεξε άλλο τον ενθουσιασμό της και πέταξε στην Τουρκία τον Αύγουστο του 2020. Τα πράγματα στην πραγματικότητα πήγαιναν καλά για την 25χρονη νεαρή γυναίκα. Δεν γνώριζε τι θα της συνέβαινε όταν ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι. Η διαδικασία που θα έκανε ο Smith ήταν γνωστή ως BBL, ή Brazilian hip aesthetics. Αυτή η διαδικασία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Ο Smith ονειρευόταν επίσης να αποκτήσει έναν ελκυστικό γοφό χάρη στη βραζιλιάνικη αισθητική των γοφών. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Η Courteney Smith έπαθε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της όταν άνοιξε τα μάτια της δύο ώρες μετά την επέμβαση. Υπέφερε αφόρητους πόνους και βάσανα. Είχε κοκκινίλες και πρήξιμο σε πολλά σημεία του σώματός του. Στην αρχή, νόμιζε ότι αυτές οι κοκκινίλες ήταν φυσιολογικές, αλλά γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σκηνή που αντιμετώπιζε.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το λίπος από την κοιλιά της Courteney Smith μεταφέρθηκε στο ισχίο της. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, η καρδιά της νεαρής γυναίκας είχε σταματήσει. Η νεαρή γυναίκα δεν γνώριζε ακόμη ότι είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Επέστρεψε στην Αγγλία με την ελπίδα ότι τα σημάδια στο σώμα του θα επουλωθούν. Όμως τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα. Ο Σμιθ πονούσε πολύ και οι ουλές στο σώμα του χειροτέρευαν. Μόλις ο Smith παρατήρησε ότι τα πράγματα χειροτέρευαν, επισκέφτηκε αμέσως έναν γιατρό στη χώρα του. Όταν ο γιατρός στην Αγγλία απαρίθμησε τις καταστάσεις που μπορεί να συνέβαιναν στον Smith κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. Ο Smith συνειδητοποίησε ότι αντιμετώπιζε μόνιμα προβλήματα από το χειρουργείο. Το χειρότερο ήταν ότι θα είχε καρδιακά προβλήματα για το υπόλοιπο της ζωής του λόγω της εγχείρησης.

Όριο 25% στην αύξηση ενοικίου!  Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Όριο 25% στην αύξηση ενοικίου! Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Αυτό που είπε η Courteney Smith στον Βρετανό γιατρό αποκάλυψε τη σοβαρότητα του γεγονότος:

“Όταν ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα στο ισχίο μου. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αλήθεια. Έκανα μια επέμβαση στο ισχίο και υποτίθεται ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πρόσωπό μου. Κάθε μέρος του σώματός μου πονούσε όταν προσπάθησα να φορέσω τα ρούχα μου. Γέννησα δύο φορές, αλλά αυτός ο πόνος ήταν χίλιες φορές περισσότερο από το άθροισμα και των δύο γεννήσεων. ήταν ένα ακατέργαστο κόκκινο χρώμα. Φοβόμουν πολύ. Την επόμενη μέρα, ο πόνος στο στήθος μου αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Τότε άρχισα να έχω πρόβλημα στην αναπνοή».

«ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

Η Courteney Smith είπε ότι έπρεπε να μείνει επτά νύχτες στη βίλα της κλινικής που πήγε. Ωστόσο, ο Smith είπε ότι αν και πονούσε, οι γιατροί δεν του έδωσαν αρκετή προσοχή. Ο Σμιθ είπε: “Μόλις μου πήραν τα χρήματα, η στάση τους άλλαξε. Δεν με νοιάζονταν πια”. Ο Smith, που έμαθε πιο ξεκάθαρα τι του συνέβη με τον γιατρό του στην Αγγλία, είπε ότι είχε περάσει από πολλές εξετάσεις για να λύσει το πρόβλημα στην καρδιά του.

Οι ειδικοί υποπτεύονται τώρα τον Smith για αυτό που ονομάζεται «σύνδρομο brugada», μια ασθένεια που σχετίζεται με την αγωγή ηλεκτρικών παλμών μέσα στην καρδιά που προκαλεί αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Ο Smith είπε ότι, εκτός από το πρόβλημα της καρδιάς, ο πόνος στους γοφούς του συνεχίστηκε και είχε εξογκώματα στα πλευρά του. Δηλώνοντας ότι η κλινική στην οποία πήγε του πρόσφερε μια χειρουργική επέμβαση αναθεώρησης, αλλά δεν αποδέχτηκε αυτή την πρόταση, ο Smith είπε, “Μακάρι να μην είχα κάνει μια τέτοια επέμβαση. Η επέμβαση αυτή ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Είχα μια υγιή καρδιά. Αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω ούτε τοπική αναισθησία γιατί ανησυχώ ότι αν κοιμηθώ δεν θα μπορέσω να ξυπνήσω ξανά. «Δεν θα συνιστούσα αυτή την επέμβαση σε κανέναν», είπε. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

elGreek